Vilanova del Camí se suma a la campanya “Jo compro al poble, jo compro a l’Anoia… I tu, per què?” per a dinamitzar el comerç de proximitat

19 Oct 2018
Jo compro al poble cartell
Cartell de la campanya

Amb l’objectiu de promocionar i dinamitzar el petit comerç de l’Anoia potenciant les compres en els municipis de la comarca, el Consell Comarcal de l’Anoia, des de l’Àrea de Promoció Comarcal i amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha engegat la campanya que porta per nom “Jo compro al poble, jo compro a l’Anoia… I tu, per què?” i a la qual l’Ajuntament de Vilanova del Camí també s’hi ha adherit.

La iniciativa va ser presentada el passat dimecres 10 d’octubre a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia per la vicepresidenta de l’ens comarcal, Maria Sayavera. Sayavera va explicar que l’ens, amb el suport de la Diputació treballa des de fa anys en campanyes per promocionar el comerç local, que porten a dinamitzar a part del mateix comerç, la vida social i l’economia del municipi. D’aquesta però ha volgut destacar que és una campanya que va enfocada més enllà de les botigues, ja que dona el protagonisme al client amb la pregunta «I tu, per què?».

A través del testimoni de veïns i veïnes de diferents pobles de la comarca que compren a l’Anoia, la campanya vol influir en la decisió de compra dels ciutadans perquè escullin consumir al seu poble i en el petit comerç potenciant les compres en els municipis de la comarca tot posant en valor l’existència del comerç local.

Així, amb la imatge real d’aquestes persones trobarem declaracions sobre els motius de perquè compren al poble: “per confiança”, “per aprofitar el temps”, “per la relació entre persones”, “per l’activació de l’economia local”, “per proximitat”, “per tracte familiar”, “per qualitat i coneixement dels productes”, “per estalvi energètic i econòmic en transport”, “per manteniment dels llocs de treball”, “per servei”….

La campanya “Jo compro al poble, jo compro a l’Anoia… I tu, per què?” estarà activa al llarg de 4 mesos. D’octubre fins al gener, els anoiencs anirem descobrint els perquès de la compra al poble, de la veu de 12 protagonistes.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by