VV permet que prosperi la moció de V365, ERC i CIU on es demana la retirada de la placa inaugural de la piscina

10 Jul 2018

ple 9 juliol 2018 (4)-1200


Les discrepàncies entre VV i la resta dels socis del govern es van visualitzar durant tot el Ple. Vilanova 365, ERC i CiU van introduir una moció d’urgència per demanar al govern la retirada de la placa inaugural de les piscines


Consideren que la placa conté diferents errors, perquè no es tracta d’una inauguració sinó d’una remodelació i d’altra banda, critiquen el fet que aparegui el nom de l’Alcaldessa, “amb afany de protagonisme”, va dir el regidor Jordi Barón.

En la moció de V365, ERC i CiU també es parla de l’acte inaugural que es va celebrar “amb una pompa inusual”.

Imma González, portaveu de DECIDE, no va donar importància al fet de posar una placa amb el nom de l’alcaldessa: “no busquem la foto, fa temps que treballem en silenci. Potser nosaltres no l’haguéssim posat però no m’incomoda que hi sigui”.

En la mateixa línia es va manifestar Francisco Palacios, portaveu de Va!  i Kilian Tomàs, del PSC, qui va assegurar que “s’intenta magnificar un gest simplement protocol·lari”. El portaveu socialista va llegir el text d’algunes plaques que hi ha al municipi i que sí que anomenen l’alcalde del moment.

El posicionament de VV va ser decisiu per fer prosperar la moció. Juan Manuel Cividanes ja havia criticat que es parlés d’inauguració del projecte durant la seva intervenció a l’acte del passat 16 de juny, on també va ser molt crític amb l’acció de l’Alcaldessa i la seva intervenció en les àrees municipals.

El punt es va aprovar amb els vots favorables dels regidors de V365, ERC, CiU i VV, i l’abstenció del PSC, VA i DECIDE.