A l’Escola Pompeu Fabra tots són “Reis Carnestoltes” aquest curs

13 Feb 2018

Pompeu Fabra Carnestoltes


L’Escola Pompeu Fabra celebra la Festa de Carnaval durant aquest dies. L’arribada del Rei Carnestoltes és l’inici de la festa i l’acte més esperat per l’alumnat. En aquesta ocasió, el Rei va arribar acompanyat d’un bon grapat de Reis i Reines Carnestoltes en honor al lema d’aquest curs: Tots som Reis Carnestoltes!


Els més de 400 alumnes i equip docent, els esperaven a la pista de l’escola, per donar la benvinguda i escoltar el pregó d’enguany, tot disfressats amb corones ben divertides. Encapçalant l’esperat personatge va aparèixer l’alumnat de 6è que interpretava i dansava al ritme d’una polca i posteriorment, els Reis i Reines Carnestoltes els precedien muntats en bicicleta.

Amb l’objectiu de promocionar l’exercici i fomentar l’ús de la bicicleta, van apropar-se a l’alumnat per saludar-lo i començar la gresca a l’escola. El pregó va recordar les ganes de fer festa i de conviure uns dies plens de consignes, balls i molta disbauxa. Aquest curs, la novetat principal va ser la presentació de la cançó i el ball de l’escola. “Un ritme creat especialment per presentar la nostra escola i explicar tot allò que som i fem al Pompeu”, assenyalen des del centre.

Amb el títol “Oye: El Pompeu mola!”, els Reis van aconseguir posar en peu a tot l’alumnat i mestres, i recordar-los que caldrà que assagin el ball i la cançó, per retrobar-se i gravar la FlashMob Carnival 2018. Una posada en escena que servirà com a tancament de les festa d’enguany, on les famílies també hi podran participar i que finalitzarà amb melindros i xocolata per tothom. Una festa escolar amb l’objectiu d’apropar a les famílies a la vida de l’escola i fomentar la cohesió i convivència al centre.


Estrenen el nou sorral i material de pati a Primària


D’altra banda, a l’escola han estrenat aquests dies el nou sorral de primària i material de pati. Dijous passat, van inaugurar el sorral al pati de Primària, construït gràcies a l’Ajuntament de Vilanova del Camí i la brigada municipal: “hem gaudit també de nou material de pati i ens ho hem passat bomba!”.