Vilanova instal·larà un nou DEA al Centre d’Innovació Anoia

13 Feb 2018

Centre Innovacio Anoia EVVO nov 2014 V02


Aquest dimecres es farà la instal·lació d’un nou DEA, un Desfibril·lador Extern Automàtic, al Centre d’Innovació Anoia. L’aparell, que ha servit l’empresa Cardiosos, està subvencionat per la Diputació de Barcelona. L’ajuntament vilanoví ha fet una aportació de 128 €


Vilanova del Camí continua autoprotegint-se i amb aquest nou DEA, ja són 10 els aparells que s’han repartit pel municipi. Els podem trobar a espais de molta concurrència com el poliesportiu, el Centre Polivalent de Can Papasseit, la plaça del Mercat o a l’entorn de l’INS Pla de les Moreres.

Recentment i gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona s’han pogut adquirir tres nous aparells que s’han instal·lat als vehicles de la Policia Local per tal de poder actuar ràpidament en cas d’emergència i amb independència del lloc on s’hagi produït.

La voluntat de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, explica la regidora de Règim Interior, Imma González, és continuar sumant aparells per cardioprotegir el municipi. Per això s’ha sol·licitat, en el marc del Catàleg de la Diputació de Barcelona 2018, una nova ajuda de l’ens provincial per adquirir tres nous aparells que s’ubicarien en diferents equipaments municipals amb molta afluència de públic.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by