Aquest diumenge, recollida de joguines a Vilanova del Camí

14 Des 2018
recollida joguines 2018 (1)

Vilanova del Camí acollirà aquest diumenge, d’11:00 a 19:00 h, una nova edició de la campanya de Recollida de Joguines de Creu Roja a l’Anoia. La regidoria de Serveis Personals ha organitzat una jornada plena d’activitats i ha sumat la col·laboració de l’àrea de Promoció Econòmica i la complicitat de Vilanova Comerç i el Mercat Municipal de Sant Hilari

La recollida de joguines es farà a la plaça del Mercat, en el marc d’una jornada festiva i lúdica plena d’activitats. La quitxalla podrà gaudir, per exemple, d’un taller de desitjos, una activitat, explica la regidora Sílvia Cáceres, dirigida per les professionals del centre Obert i Espai de Joc El Cireret que consistirà en la confecció d’uns acolorits missatges amb les que després es farà un mural.

Durant tot el dia, la quitxalla podrà gaudir també d’una pista sintètica d’esquí, d’una bola de neu gegant per fer-hi fotos ben originals i un photocall per compartir imatge amb el Pare Noel.  Aquest photocall funcionarà de 12:00 a 13:30 h i de 17:00 a 18:30 h.

Aquest any, la campanya de Recollida de Joguines compta amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica, que s’ha sumat implicant les dues entitats del comerç: l’Associació de comerciants del Mercat de Sant Hilari i Vilanova Comerç. És una manera, diu Francisco Palacios, de contribuir en el projecte i solidaritzar-se amb aquells qui més ho necessiten. 

Les fotos que es facin durant la jornada es poden publicar a instagram amb l’etiqueta #joguinavilanovadelcami i entraran en el sorteig d’un val de compres gentilesa de Vilanova Comerç.

Així mateix, les persones que col·laborin aportant una joguina, també entraran en el sorteig d’un val de compra gentilesa dels comerciants del Mercat de Sant Hilari.

Les activitats de la Recollida de Joguines es complementaran amb un berenar per a la mainada, a les 18:30 hores, amb productes aptes per a celíacs.

Recordem que les joguines que es portin han de ser noves, educatives, no bèl·liques i no sexistes.

recollida joguines 2018 (2)