Artístic presenta aquest cap de setmana el Festival de Primavera amb hip hop, cant i teatre

12 Abr 2019
cartell artistic festival primavera 2019

Aquest cap de setmana l’Escola de música, dansa i teatre, Artístic celebra el seu Festival de Primavera amb tot un seguit d’activitats protagonitzades pels alumnes del centre, tant el dissabte com el diumenge

Demà dissabte, a les 7 de la tarda es farà la presentació dels equips de competició locals 2019. Són “Shameless”, “Boogie Squaad”, “Next Level” i  “SCarlett’s”. “Let me tell you” farà un ball d’exhibició a l’igual que “Fresh Gang” i “Shibui”. També s’ha convidat a grups  de fora de la comarca, per exemple de Gavà, amb “Limerencia” i “Rudez Dance Crew”, del Prat de Llobregat amb “Shibui”, “Funkaliktic” i “Funkdation” i de Granollers amb “She Arts Crew”.

Per altra banda el mateix dissabte, però a les 10 de la nit, és farà el concert dels alumnes de cant de l’escola.

L’endemà diumenge, a la tarda, sobre les cinc, els alumnes més petits de teatre d’Artístic representaran l’obra “Quin enrenou de contes” i a dos quarts de vuit del vespre, els alumnes més grans de teatre faran una adaptació de l’obra de Roald Dahl, Matilda.

Les entrades per assistir a la presentació dels equips de hip hop són a 3 € i la resta a 4 €. Es poden adquirir a  l’escola Artístic anticipades al  carrer Sant Isidre 104-106 de Vilanova del Camí. Per més informació podeu trucar al 93 803 58 79.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by