El Club Gimnàstic Ballerina participa al Campionat d’Espanya de gimnàstica rítmica

12 Abr 2019
Ballerina al Campionat d'Espanya abril 2019

El passat cap de setmana es va celebrar a Guadalajara, el Campionat d’Espanya de gimnàstica rítmica en modalitat individual nivell base. Entre les més de 1300 gimnastes participants de diferents comunitats del país, hi havia, representant al Club Ballerina: Gisela Ramírez, Carlota Zamora i Paula Mensa. Aquestes, anteriorment, van aconseguir classificar-se entre les millors gimnastes de Catalunya, cadascuna en la seva categoria

Dimecres, 3 d’abril, marxaven cap a Guadalajara, per a la concentració amb l’equip tècnic fins al dia programat que els hi tocava participar en el Campionat. Dijous era el torn de Carlota i Gisela, en categoria Infantil 2006-2007, amb aparell de maces. A les vuit del matí camí cap al Pavelló amb nervis i a la vegada amb molta il·lusió de viure la màxima experiència de la temporada i per la qual han estat fent un gran treball i esforç durant la temporada.

A les 9:50 h. sortia a pista Carlota realitzant un molt bon exercici amb una expressió innata, tot i tenir un petit error, es va col·locar entre les primeres 35 gimnastes de 150 que participaven el la seva categoria.

A les 13:15 h. era el torn de Gisela, fent una gran competició amb molta elegància en cada moviment de l’exercici, i aconseguint també col·locar-se entre les 35 primeres.

Divendres, era el torn de Paula, en categoria juvenil 2002-2003, amb aparell de cinta. A les 16 h. camí cap al pavelló, ja que, a les 18:50 h. era el seu moment de competició. Va sortir a pista, amb molta força, aconseguint executar un difícil exercici amb l’estil que la caracteritza. Una petita errada amb l’aparell i l´hora en que va competir, van afectar a la nota donada per les jutgesses. Tot i així, es va col·locar entre les 70  de 170 gimnastes.

Des del club han felicitat a gimnastes i cos tècnic, per la gran feina demostrada aquesta temporada: “amb el seu esforç fan possible totes les vivències d’aquest club, que treballa amb tota la seva il·lusió per a aquest esport”.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by