AVÍS | Piscina gratuïta des d’avui fins diumenge pel col·lectiu més vulnerable davant de l’onada de calor

27 Jun 2019
Inauguracio piscines de Can Tito juny 2018 (6)-V22

Amb motiu de l’onada de calor, l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha previst com a mesura extraordinària obrir la piscina de manera gratuïta a les persones majors de 65 anys, les dones embarassades i els infants fins als 12 anys que ho acreditin i sempre qui hi vagin acompanyats d’un adult. Han de ser persones empadronades al municipi. Des d’avui i fins diumenge es facilitarà el seu accés a la piscina de Can Titó, això sí, respectant l’aforament i les persones que tenen abonament


Ajuntament de Vilanova del Camí

Web de l’Ajuntament de Vilanova del Camí


Segons ha explicat l’alcaldessa Noemí Trucharte, és una mesura que s’ha pres de manera excepcional davant la previsió meteorològica i l’alerta activada per la Generalitat. “Tot i que ens agradaria que fos per tothom, cal respectar l’aforament a l’equipament” segons ha assenyalat Trucharte, “i els abonats tindran preferència en cas de cues”.

Segons informa el director de l’Observatori de Pujalt aquest dijous la temperatura farà un salt i podria assolir els 39ºC a la Conca d’Òdena, superant ja per primer dia el valor extrem de temperatura. De cara a divendres les temperatures pujaran un parell de graus més amb una nit càlida arreu de la comarca i unes màximes que poden arribar als 40ºC a la Conca d’Òdena o fins i tot superar aquests 40ºC.

Banner Ajuntament de Vilanova del Camí 2019

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by