Cap de setmana de comiat de temporada i cita social per a diferents clubs esportius

28 Jun 2019
Pavelló Can Titó

Aquest serà un cap de setmana de comiat de temporada i de cites socials per a diferents clubs esportius vilanovins

Aquest divendres al vespre el Club Bàsquet Endavant compartirà els partidets de pares i nens, així com el sopar de fi de temporada al pavelló de Can Titó.

També avui divendres a les 20:00 h el CF La Paz celebrarà un torneig d’estiu de futbol A7 a la fresca, un torneig per a adults que fa anys que funciona amb molt d’èxit. Es preveu que la competició s’allargarà fins a les quatre de la matinada. Demà al matí, de 9:00 a 14:00 h, es celebraran les semifinals i les finals.

Dissabte serà el CF Sala Can Titó qui disputarà una sèrie de partits entre pares i nens al pavelló de 10 a 13h que acabarà amb una paella.

I dissabte al vespre, sopar i festa de fi de temporada del futbol CE Anoia a l’aparcament del camp de futbol de Can Titó.

Els actes lúdics i esportius continuaran dilluns amb l’arrencada del Casal d’Estiu i els cursos de natació

Al vespre, la piscina de Can Titó, acollirà la tradicional Masterclass amb la que s’obriran oficialment les activitats d’estiu. La Masterclass començarà a les 2000 h i anirà a càrrec de David Obiols de Joc Net. Després el grup de gimnàstica es queda a piscina a fer el soparet de final de temporada.

masterclass i bany nocturn 2018 (9)-720

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by