Can Papasseit s’omple de campions i celebra una temporada d’èxits i reconeixements | FOTOS

13 Jun 2019
Nit de Campions 2019 (98) (Medium)

ÀLBUM FOTOGRÀFIC
Cliqueu sobre la imatge

Can Papasseit es va omplir de gom a gom aquest dimecres per celebrar la Nit dels Campions organitzada per la Federació Catalana de Futbol. Aquesta temporada han estat 10 equips els que han aconseguit l’ascens de categoria, entre ells el Benjamí del CE Anoia B


Esports Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


La cerimònia va començar amb la projecció d’un vídeo resum de la temporada 2018-2019, amb una important presència del futbol femení que va introduir els parlaments institucionals que van anar a càrrec de l’Alcaldessa en funcions Noemí Trucharte i del Delegat de l’Anoia de la Federació Catalana de Futbol, Francesc Borrega.

Trucharte va tenir paraules de gratitud i reconeixement als equips campions, però també va valorar la feina i a la il·lusió de tots i cadascun dels equips: entrenadors, delegats, famílies i juntes directives.

El futbol va dir, és una excel·lent eina per créixer com a persones però també per créixer en valors i va animar-los a seguir treballant per enfortir els vincles de solidaritat i d’amistat.

Francesc Borrega va felicitar el futbol femení, equips, entrenadors, seleccionadors que han cregut en el projecte #orgullosa i especialment a les noies que han participat en les diferents seleccions territorials i en la trobada de fa unes setmanes a Vilanova del Camí.

El delegat de l’Anoia també va enumerar alguns dels projectes de la Federació per a la propera temporada: la renovació de la reglamentació 2019-2020, la millora de la mutualitat i el foment del futbol femení. La gran aposta per a la propera temporada, però, serà el futbol amateur amb la campanya “Tots som un equip”

Nit de Campions 2019 (87) (Medium)

10 equips campions pugen de categoria aquesta temporada

Borrega va assegurar que aquesta havia estat una gran temporada per al futbol de l’Anoia, que ha sumat 10 campions, 7 de futbol base, 1 de futbol sala, i un  campió de futbol amateur a quarta, i un altre a tercera.

Els guanyadors han estat els cadets de l’AE Piera B, el CF Igualada D; els infantils del CF Igualada B i el CF Capellades; els benjamins del CF Igualada D i el vilanoví del CE Anoia B. També han aconseguit l’ascens els prebenjamins de l’AE Piera.

Pel que fa al futbol sala, l’equip d’Autoreparaciones Agustín Montbui A, van fer-se amb la lliga infantil i pel que fa al futbol amateur, es van lliurar dos premis a la UD Calaf campió de 3a catalana i el CE Carme de 4a catalana.

Nit de Campions 2019 (41) (Medium)

La Federació també va atorgar un premi especial al vilanoví Juan Candela, Juanillo, impulsor del futbol femení a la comarca  als anys 90 i molt lligat a la Peña Bética.

També es va oferir un premi especial a Paco Romero, que ha estat, àrbitre, entrenador i delegat en diferents clubs de l’Anoia. Ha exercit de delegat d’equip en el CE Anoia fins la temporada 2018-2019.

I el tercer premi especial 2019 va ser per Adrià Carmona, davanter Igualadí que actualment juga a la lliga Índia al Club Delhi Dynamos FC i que ha jugat a clubs importants com el FC Barcelona, el Milan, l’Espanyol o el Girona.

El premi fair play va ser per a l’equip benjamí de tercera divisió dels Hostalets de Pierola.

Nit de Campions 2019 (23) (Medium)

La Federació Catalana de Futbol va oferir cinc reconeixements per als presidents que han deixat el seu càrrec aquesta temporada. Els homenatjats van ser Pere Torrades de l’Ateneu Igualadí SEF; José MIguel Claver, de l’Òdena CE; Feliciano Llaguno de la Pobla de Claramunt CF; Carles Puig del Can Titó Vilanova i Jaime Rojas del San Mauro UD.

Els regidors en funcions, Eva Vadillo, Sílvia Cáceres i Francisco Palacios van participar en el lliurament de trofeus d’aquesta vuitena edició de la Nit de Campions.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by