Can Titó acollirà el Top4 sènior d’handbol en què el CH Vilanova s’hi juga l’ascens de categoria

30 Mai 2019
TOP4 handbol format xarxes

Després d’una temporada impecable arriba l’hora de la veritat. Vilanova del Camí acollirà i participarà en el Top4 de 1a catalana sènior femení, una competició on l’equip local s’hi juga el retorn a la categoria que va perdre fa tot just un any


Club Handbol Vilanova

Àrea informativa dedicada


En aquesta fase final hi han accedit els dos primers classificats dels grups A i B, de la 2a fase de la competició. Del grup A, hi accedeix com a 1r de grup l’Handbol Cardedeu i com a 2n el BCN Sants.

Mentre que del grup B el segon classificat és l’Handbol Cerdanyola mentre que les amfitriones, el CH Vilanova passen com a primeres de grup imbatudes, després de desplegar un joc vistós i efectiu en aquesta 2a fase.

L’equip, però, no afluixa i no pensa confiar-se gens. Continuen entrenant de valent. El tècnic David Diaz no vol sentir parlar de favoritismes de cap mena. Són conscients de l’entitat dels equips rivals. Tots han mostrat merèixer ser on són, a base de joc i resultats.

De tota manera encaren el top4 amb confiança. Se senten fortes física i mentalment, saben que és el moment de reblar el clau i l’opció de l’ascens a Lliga les motiva especialment.

Val a dir que 3 dels 4 equips d’aquest top4 tindran el premi de pujar de categoria. Només un en quedarà exclòs.

L’equip vilanoví està content de jugar a casa. El públic i la pista, a priori, ha de ser un punt a favor d’aquesta confiança i esperen tenir molt de suport.

El top4 començarà dissabte dia 8 de juny a les 17:00 h a Can Titó. En aquesta primera semifinal s’enfrontaran Vilanova i BCN Sants. Seguidament, a les 19:00 h ho faran el Cerdanyola i l’Handbol Cardedeu. Diumenge 9 de juny a les 17:00 h es disputarà el 3r i 4t lloc, mentre que a les 19:00 h tindrà lloc la gran final.

L’entitat fa una crida especial al públic, equips base, socis i simpatitzants per què baixin a recolzar l’equip i a gaudir de bon handbol. L’ocasió ho mereix.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by