Una vintena de persones participen en una nova caminada saludable per l’entorn natural de Vilanova

30 Mai 2019
Caminada EAP juliol 18-720
Imatge d’arxiu

Una vintena de persones usuàries del Centre d’Atenció Primària de Vilanova del Camí van gaudir aquest dilluns 27 de maig d’una nova caminada saludable fent salut i practicant activitat física a l’aire lliure i en grup. Una activitat que des del centre de salut destaquen perquè a banda d’aportar beneficis al cos, genera emocions positives que ajuden també la nostra ment a millorar certs problemes de salut


CAP Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


El bon temps va acompanyar aquesta activitat matinal que, amb sortida des del mateix CAP va portar els participants a la zona del Parc Fluvial, des d’on van enfilar, muntanya amunt, passant per Can Peregrí. A l’entorn de Can Bernades es va variar una mica el recorregut a causa del fang que s’havia acumulat per la pluja caiguda durant els darrers dies.

En Francesc Viera els va delectar amb explicacions sobre l’estat dels diferents cultius de cereals, tan malmesos a causa de la llarga sequera d’aquest hivern i part de la primavera. El grup va tornar per Les Parellades i la font de la Gitana fins a la zona del cementiri de Vilanova del Camí i Can Titó.

Durant la caminada, les dues infermeres que acompanyaven els caminaires van facilitar orientació i petites informacions per seguir promocionant l’activitat física com a eina de manteniment i millora de la salut. Des de l’organització fan una bona valoració de la jornada i volen agrair a les persones participants la seva assistència, convocant-les novament per a dilluns 17 de juny, la propera caminada que deixarà pas a una posterior aturada estiuenca.