Vilanova del Camí i 29 municipis catalans més treballaran en xarxa per promocionar els seus barris antics

30 Mai 2019
Cartell Barris Antics 2019

30 municipis catalans, entre els quals també hi ha Vilanova del Camí, s’han posat d’acord per treballar en xarxa i de forma col·laborativa amb la voluntat de  promocionar econòmica, turística i culturalment els seus barris antics. Han signat un conveni i han creat la “Xarxa de barris antics amb projectes” amb el suport de Generalitat de Catalunya i les quatre Diputacions

La primera acció d’aquesta xarxa de municipis és l’organització de la campanya de dinamització comercial “Compra i guanya”, que fins ara s’organitzava en el marc de la Llei de Barris, que va acabar-se l’any 2018.

Durant el mes de juny, comprar a qualsevol dels 30 municipis de la xarxa, té premi. A Vilanova del Camí, una trentena d’establiments s’han adherit a la campanya i des d’aquest dissabte repartiran butlletes entre la seva clientela que una vegada finalitzada la campanya entraran en el sorteig d’una trentena d’experiències, ofertes pels municipis participants. Visites guiades, gastronomia, espectacles, esports, nits d’hotel… són algunes de les experiències que s’obsequiaran entre les persones participants.

Vilanova del Camí torna a oferir com a premi, una passejada per l’entorn natural del municipi, un àpat, un DVD de promoció del municipi i uns vals per participar a la propera edició del Vilashopping, prevista per al 21 de setembre.

Així mateix, els establiments que participen a la campanya fa una aportació en forma de productes o serveis que configuren una gran panera que també es sortejarà a primers de juliol.

Els establiments locals que participen en aquesta campanya són: Ocaso, Vilavet, Autoescola Vilanova, La Bona Salut, Casajuana Perruquers, Joieria Díaz, Punt Viatges, Flash Estudi, Gonzalo, Mapfre, Farmàcia Massana, Trady’s Supermercats, Mari Carmen, Cansaladeria i embotits  J. Molina, El Gastrobar del Mercat, Peixos i Marisc Aurora, Sígrid Informàtica, Míriam Tostado, Fruiteria Pilar, Perruqueria Lídia, Anfora’s, El Golafre, Eli Estètica & Bellesa, Electrodomèstics Martínez, Opticalia, Neutralidad, Panela & Coco, Estanc número 1, Superalimentació Vilanova, Perruqueria Jenifer Barco i Seguros Bilbao.