Carme Chacón convidada principal en un acte de campanya a Vilanova

23 Set 2015

PSC Carme Chacon set 15 V02

Carme Chacón, Secretària de Relacions Internacionals del PSOE i cap de llista per Barcelona a les eleccions Generals del desembre, fou la convidada principal en un acte organitzat pel PSC Anoia al col·legi Marta Mata de Vilanova del Camí, el passat dissabte. Clara Casares, Javier Perellón i la l’amfitriona Noemí Trucharte, tots ells candidats socialistes a les eleccions del 27-S, foren els encarregats de presentar l’acte.

Un gran nombre d’assistents va seguir amb atenció i entusiasme el parlament dels candidats, que desgranaren les seves motivacions per militar en el partit i la seva critica visió sobre el govern de Mas i “la deriva independentista”. Però fou el discurs vehement de Carme Chacón el que va arrancar més aplaudiments. El seu missatge fou clar i directe; “El PSC no vol la independència, vol una Catalunya millor en una Espanya diferent. I això comença per canviar la constitució si cal, però no per afavorir només a Catalunya, sinó per fer que tots els ciutadans de l’estat ens sentim orgullosos de formar part d’aquest gran projecte que és Espanya, no volem canviar de passaport, volem canviar de govern“.

Chacón també recordà el perill real que corre Catalunya de sortir de la UE, en cas que declarin la independència unilateral i “les advertències que fan  els empresaris i la banca en aquest sentit”, va assenyalar. L’exministra de vivenda i defensa, fou més enllà del discurs en clau plebiscitària i reclamà més justícia social per Catalunya; “una justícia que Mas i el PP han desterrat a l’oblit amb les retallades en educació, sanitat i dependència” va remarcar Chacón.