Comença un curs d’alfabetització en català adreçat a persones immigrades

13 Feb 2019
Curs alfabetitzacio 13 febrer 2019 (3)

Aquest dimecres 13 de febrer ha començat un curs d’alfabetització en català. S’organitza en el marc del Pla de Ciutadania i Convivència del Departament de Benestar Social i Atenció a la Ciutadania del Consell Comarcal i està adreçat a persones immigrades que o bé no estan alfabetitzades en la seva llengua o bé desconeixen l’alfabet llatí. Encara hi ha places disponibles per apuntar-se al curs

En concret, a Vilanova del Camí, l’aula està compartida per persones que tenen diferent nivell: les que s’inicien en l’aprenentatge de l’escriptura i també les que ja han començat a escriure frases en català. 

L’objectiu és promoure la iniciació en la lectura i l’escriptura en català, per tal de facilitar la possibilitat que l’alumnat accedeixi als cursos de català oficials, i a més a més, augmenti la seva capacitat de participar en la vida social.

El curs l’organitzen des del Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament de Vilanova del Camí, amb el suport del govern català i el Fons social europeu.

Les classes es fan els dimecres i divendres, de les 9:15h a les 11:15h, fins al 21 de juny. Encara hi ha possibilitat de fer inscripció. Només cal adreçar-se directament a l’aula de formació que és la sala d’actes de l’Edifici d’Entitats (plaça dels Horts,1).