COMUNICAT DE PREMSA | El PSC de Vilanova del Camí proposa un ambiciós pla de reforma i ampliació d’equipaments esportius

22 Mai 2019

Reproduïm íntegrament el comunicat de premsa enviat pel PSC:


botifarrada PSC 2019

“L’ampliació i millora dels equipaments esportius és un dels eixos principals del programa electoral del PSC vilanoví. L’equip de Noemí Trucharte planteja la remodelació del pavelló de Can Titó i la creació d’un nou gimnàs i un nou camp de futbol 7 a la zona. La remodelació de les pistes de tennis, dels vestidors del camp de futbol i la cobertura de la pista exterior de Can Titó són altres de les actuacions previstes pels socialistes a la zona.

En l’àmbit esportiu també proposen la creació de pistes de pàdel i d’una nova pista esportiva a la zona de l’institut. Per a l’alcaldessa Noemí Trucharte, “el que hem al govern i volem continuar fent és facilitar que els nostres infants i joves tinguin espais i oportunitats per a fer esport, que els aporta una formació en valors i els familiaritza amb un estil de vida saludable”.

El programa dels socialistes vilanovins inclou una remodelació de la zona de petanca i el compromís per mantenir la festa de l’esport que ha recuperat el govern liderat per Noemí Trucharte. L’alcaldessa i candidata a la reelecció afegeix que “en un municipi on volem apropar l’esport a tothom és de justícia tenir un esdeveniment on puguem retre homenatge a aquells vilanovins i vilanovines que han destacat en les diferents disciplines. Volem mantenir la festa de l’esport per continuar reconeixent l’excel·lència dels esportistes de totes les edats”

Habitatges de lloguer social, noves zones d’aparcament, el desenvolupament de la zona comercial PMUr3, un nou centre de dia, acabar la reforma del Casal de la Gent Gran i mesures de suport al comerç són algunes de les propostes del PSC de Noemí Trucharte. 

Prop de 300 participants a la botifarrada socialista 

Els socialistes vilanovins van fer diumenge l’acte central de la seva campanya, amb una botifarrada a la Plaça del Mercat de Vilanova del Camí que va aplegar prop de 300 persones. Noemí Trucharte s’ha mostrat molt satisfeta per la resposta dels veïns de Vilanova durant la campanya i conclou que “esperem obtenir la confiança dels nostres veïns per continuar millorant aquesta Vilanova que tant ens estimem”

Per a més informació: Noemí Trucharte
Telèfon: 626 14 94 97
Correu electrònic: agrupaciopscvilanova@gmail.com

PSC Vilanova del Camí


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by