Diferents empresaris dels Polígons dels Plans s’assessoren sobre el finançament a les empreses

13 Jul 2018

Jornada assessorament financer 12 juliol 18 (1)-1200


Diferents empresaris i industrials dels Polígons dels Plans van participar aquest dijous a la jornada sobre assessorament financer. La jornada que compta amb el suport de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí va servir per explicar el procés de cercar assessorament de mans d’un expert en Banca Comercial, Carles Vidosa


Des de l’associació Polígons dels Plans han agraït a Vidosa la seva conferència que va servir per exposar les alternatives i els conceptes que cal tenir clar abans de cercar finançament per a l’empresa. La principal recomanació que Vidosa va fer als empresaris amb necessitat de cercar finançament per als seus negocis o empreses, va ser el control del temps, que els permetrà, va dir, cercar, valorar i comparar les opcions de diferents entitats financeres. També va recomanar buscar aquelles opcions que no fessin necessari l’aval amb el patrimoni personal, per evitar riscos innecessaris.

Carles Vidosa té més de 30 anys d’experiència en direcció de banca comercial d’empresa a Banco Atlántico i Banc de Sabadell i té un àmplia experiència sobre els processos de finançament sindicat, gestió de risc i operacions internacionals amb divises i altres actius financers.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by