Punt Viatges sortejarà una nit d’hotel entre els oients de La Banda del Tuper de Ràdio Nova |ÀUDIO|

13 Jul 2018

miguel reina punt viatges (3)-1200


Ràdio Nova ha programat aquest mes de juliol, La Banda del Tuper, un magazín estiuenc amb la música de les bandes sonores com a eix principal. L’espai que s’emet de dilluns a divendres de 12 a 13 hores també ofereix un espai sobre viatges amb la col·laboració de Miguel Reina, de Punt Viatges, que cada setmana presenta destins promocionals i per gaudir en famíliaEn el primer programa, Reina ens va parlar de Cerdanya, un dels destins més populars d’aquest estiu que permet gaudir de platges i cales increïbles i a preus força assequibles inclosos els desplaçaments en ferry on també es pot embarcar el vehicle.

Aquest divendres Reina torna a La Banda del Tuper amb noves  propostes estiuenques per gaudir en família. Aquest 13 de juliol parla dels parcs temàtics: Port Aventura, Warner Bross i Disneyland París, però també ens ofereix altres propostes més desconegudes però molt interessants: Legoland a Munich i Dinamarca, Astérix i Obèlix a França, o Efteling a Holanda.

El programa del 20 de juliol el dedicarem als hotels familiars, especial per viatjar amb nens: excel·lents en animació, o amb piscines temàtiques.

I la darrera setmana de juliol, us ens presentarà diferents circuits, una nova forma de viatjar i conèixer ciutats a preus molt interessants.


Ràdio Nova ha posat a disposició de l’audiència un número de whatsApp per interactuar amb els oients i des de Punt Viatges ens han proposat el sorteig d’una nit d’hotel entre els oients que ens facin arribar propostes i comentaris sobre els viatges o destins que els agradaria visitar. Ens podeu deixar un missatge de veu al 660 96 35 06. El divendres 27 de juliol, durant el darrer programa de La Banda del Tuper, farem el sorteig en directe.