Les 37 persones guanyadores de la campanya Barris Antics gaudiran de diferents experiències a municipis de tota Catalunya

13 Jul 2018

premis barris antics 2018 (3)-1200


Aquest dimecres es van lliurar els premis de la Campanya Barris Antics: molt per oferir molt per descobrir que s’ha desenvolupat durant tot el mes de juny de manera simultània a 37 municipis de tota Catalunya. L’acte es va portar a terme al Mercat municipal de Sant Hilari i va aplegar un bon nombre de guanyadors, comerços participants i representants polítics


premis barris antics 2018 (2)-1200

Les mans innocents de la quitxalla van anar escollint les paperetes de les 37 persones guanyadores que gaudiran de diferents experiències als municipis catalans que comparteixen la campanya, des d’Arbúcies fins a Ulldecona. Però també van treure la papereta del comerç local que participarà en una d’aquestes experiències i que serà Hair Free, la perruqueria que al carrer Major qui gaudirà del premi que ha preparat Sant Feliu de Codines.

El lot dels productes i serveis dels comerços participants, valorat en més de 600 €, ha estat per a la vilanovina Maria Rosa Gonzalo, que ahir va recollir el premi amb molta il·lusió. La butlleta guanyadora va estar segellada per la Charcutería Mari Carmen que, per altra banda, ha repartit fins a 10 del 38 premis de la campanya.

L’alcaldessa Noemí Trucharte i el regidor de Promoció Econòmica Francisco Palacios van agrair els comerços la seva participació en aquesta campanya que ajuda a visibilitzar i dinamitzar el comerç local del casc antic i el Camp del Rei. Trucharte i Palacios també han tingut paraules d’agraïment per a la clientela que confia en el seu comerç de proximitat.

Aquesta setmana es continuen lliurant els premis a les persones guanyadores que no van poder assistir a l’acte d’aquest dimecres.

Relació de guanyadors Barris Antics 2018

 


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by