L’aposta pel torneig 3×3 Vilanova Bàsquet Club Endavant acaba sent un èxit i deixa ganes de reedició |ÀUDIO|

13 Jul 2018


L’estrena del 3×3 Vilanova Bàsquet Club Endavant ha satisfet l’organització i també els participants, gairebé una vintena d’equips que van gaudir d’aquest esport a l’aire lliure. La cita, el passat dissabte 7 de juliol, va aconseguir donar molt ambient a la plaça del Mercat i reunir un bon nombre d’aficionats de la majoria de categories pròpies d’aquests tornejos i també públic que va voler gaudir de l’exhibició


Bàsquet Endavant torneig 3x3 2018-720

La incertesa dels membres del club a l’hora d’arriscar-se a organitzar aquest torneig, sobretot per no generar expectatives que no poguessin complir, es va veure recompensada amb la bona acollida i el bon desenvolupament de la jornada.

Des del club han destacat el fet d’aplegar equips d’edats diverses. Només la categoria mini es va quedar sense poder competir per falta de d’equips. Però en conjunt, es va poder gaudir de la participació de 9 equips del grup femení-mixt (cadets, juniors i sèniors) més infantil masculí, i d’una desena més en el grup masculí.

La majoria d’equips, com explica des del club Endavant, Alexey Domènech, van jugar força, que és del que es tracta. Distribuïts en dues grans pistes, dividides en quatre canxes per poder disputar quatre partits simultanis. Els equips van arribar a jugar una mitjana de 9 partits.

Des del club Endavant han reiterat els agraïments als patrocinadors que han fet possible el torneig; Seguros Bilbao Vilanova, patrocinador principal, però també Opticalia i Punto Blanco, entre altres. A més ja pensen repetir-lo de cara a l’any que ve, potser amb algun canvi de dates. L’organització anava de la mà del Consell Esportiu de l’Anoia i comptava també amb la col·laboració d’Esports Vilanova.

Domènech ha subratllat la “genial connexió” entre tots plegats, i afirma que tota la feina i els neguits dels preparatius s’han vist més que recompensats.