Eirene Gómez, la creadora de la postal de Nadal, rep la felicitació municipal |ÀUDIO

28 Des 2018

Eirene Gómez Serrano, la guanyadora del concurs Pintem el Nadal està recollint aquests dies moltes felicitacions. La creadora de la postal de Nadal 2018 de Vilanova del Camí va rebre l’enhorabona i un premi per part de l’Ajuntament. Totes les llars vilanovines han rebut ja la postal amb el dibuix fet per aquesta petita artista que es mostra molt feliç pel reconeixement a la seva obra

El passat 20 de desembre, l’alcaldessa Noemí Trucharte, acompanyada de les regidores de Cultura i Serveis Personals, Imma González i Sílvia Cáceres, així com dels regidors de Promoció Econòmica i Esports, Francisco Palacios i Camilo Grados, van rebre l’Eirene a l’Ajuntament per felicitar-la i lliurar-li el premi. El regal ha estat un maletí de colors i pintures que la petita de 7 anys, alumna de l’escola Joan Maragall, ja ha estrenat amb un retrat de la seva mare.

No només la nena, sinó tota la família es va emocionar amb el premi. I no és per a menys, perquè era la primera vegada que l’Eirene participava en un concurs. A l’hora de fer el dibuix, segons afirma, el que més l’amoinava era aconseguir que l’escala li sortís recta i per això, al final, diu, va haver d’utilitzar un regle. Per fer el rombo confessa que va necessitar “una mica d’ajuda”, però que després va anar molt en compte, perquè tot hi capiguès.

Els amics i la família l’han felicitat i fins i tot ha enviat algunes postals dedicades i signades als que estan més lluny.