Luis Alejandro Matamoros continua sumant ors al seu palmarès en els Jocs Europeus de Policies i Bombers

28 Des 2018

Els populars Jocs Europeus de Policies i Bombers es van disputar enguany, a  la badia d’Algeciras i l’Estret de Gibraltar del 21 al 29 de setembre. Luís Alejandro Matamoros, agent de la Policia Local de Vilanova del Camí, va tornar de la competició amb una nova medalla d’or, en karate, que s’afegeix al seu ampli palmarès.

Luis Alejandro Matamoros es mostra satisfet del combat que, dona la casualitat, el va enfrontar al mateix contrincant que en el passat campionat celebrat a Los Angeles i també va coincidir amb el mateix àrbitre.

A més a més, diu Matamoros, “vaig utilitzar la mateixa tècnica que en el passat campionat i em va donar resultat”.

La setena edició de l’ European Police & Fire Games va sumar més de 3.500 inscripcions de 30 països diferents. El programa esportiu proposava 140 esdeveniments en gairebé una seixantena de modalitats esportives.

Matamoros participarà el proper mes d’agost en el Mundial de Policies i Bombers a Chengdu (Xina)

El proper repte de Luís Alejandro Matamoros serà el Mundial de Policies i Bombers que tindrà lloc a Chengdu, Xina, el proper agost de 2019.

Per això, caldrà molt entrenament, explica Matamoros, que ara està de baixa per una lesió al colze de la que es recupera favorablement.

D’aquestes competicions, diu Luis Alejandro Matamoros, el més important –més enllà de la pròpia competició i dels resultats- és l’experiència i les relacions que s’estableixen amb els companys d’altres policies del món.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by