El 25è salt del Mulla’t aconsegueix una bona esquitxada solidària a Can Titó |VÍDEO|

11 Jul 2018


La remullada i el salt solidari del 25è Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple va aconseguir aplegar els banyistes que diumenge eren a la piscina de Can Titó per tornar a visibilitzar plegats la lluita contra aquesta malaltia. L’Associació per l’Esclerosi Múltiple a l’Anoia (AEMA) va recollir prop de 900 euros entre la venda d’articles del Mulla’t i l’aportació municipal de les entrades individuals a la piscina


Mullat 2018 Foto Dolors Canal 2-720

Dolors Canal, la presidenta de l’AEMA ha destacat la bona feina de les monitores d’Endinsa’t que van aguantar el matí de calor amb els tallers a punt per entretenir la quitxalla, tot i que la majoria va preferir remullar-se. Una quarantena van prendre part a la sessió d’Aquagym i també va ser molt vistós l’espectacle de bombolles que segons Canal ser més lluÏt del que es pensaven.

El moment sens dubte més esperat del matí va ser el salt simultani, a les 12 del migdia, l’acte oficial del Mulla’t i que es va fer a totes les piscines de Catalunya adherides a l’esdeveniment. Unes 200 persones, segons els càlculs de Canal, van compartir un moment “molt emocionant” per mostrar el seu suport a la iniciativa de la FEM.

En total es van recollir 520€ de la venda de marxandatge que tal i com explica la presidenta de l’AEMA, va funcionar molt bé. A més, es van recaptar 360€ de les entrades de la piscina -2€ de cada entrada individual venuda. Canal ha agraït el suport i la col·laboració de Núria Fàbregas, tècnica d’Esports, de la regidora de Serveis Personals, Sílvia Cáceres, i el primer tinent d’alcalde, Francisco Palacios, “que no es van moure d’allà en tot el matí”, diu, així com del grup d’ERC. A títol particular també ha tingut paraules d’agraïment per a Pere Pelfort i Montse Valentí. I en conjunt ha agraït la participació de totes les persones que han fet seu aquest Mulla’t.

 

Mullat 25 anys Dolors Canal-V11


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by