El CE Anoia presenta divendres, una temporada que promet ser reivindicativa en identitat i gènere

11 Oct 2018
CE Anoia juvenil - arxiu

Demà divendres, 12 d’octubre, el Club Esportiu Anoia fa la presentació oficial de la temporada a Vilanova del Camí. Serà a partir de dos quarts de vuit del vespre, al camp de futbol municipal de Can Titó. Gairebé una vintena d’equips defensaran els colors del club vilanoví, l’entitat esportiva més gran del municipi que aquesta temporada amb el lema “Som base. Som del poble” vol reivindicar identitat.


Un total de 18 equips representaran al club aquesta temporada 2018-2019, amb la novetat destacada d’estrenar 4 equips femenins, un fet que des de la Junta del CE Anoia, Toni Maturana destacava amb orgull, i treia pit tot celebrant la notícia.

A banda de destacar la incorporació d’aquests 4 equips femenins, Maturana també ha subratllat la projecció de l’Escoleta de futbol que de moment compta amb una quinzena d’infants que comencen i per tant, no estan federats. En aquest sentit, des de l’entitat assenyalen que tot l’any estan oberts a acceptar inscripcions.


El lema d’aquesta temporada “Som base. Som de Vilanova del Camí”, 

Aquest divendres, a partir de dos quarts de vuit del vespre, la presentació promet també certa espectacularitat, ja que els més de 220 jugadors lluiran sota els focus. Els conjunts sortiran al camp per visualitzar el gruix d’infants i joves que fan gran l’entitat. A més, el públic podrà veure en una projecció, les imatges, una per una, de cadascun dels jugadors; així tots tindran, el seu moment, davant unes grades que acostumen a omplir-se amb un públic molt familiar, encara que la invitació a assistir a l’acte és oberta a tothom.

La durada prevista de la presentació és aproximadament, d’una hora. Des del club afirmen que no hi haurà parlaments, perquè els únics protagonistes són els jugadors.

El lema d’aquesta temporada “Som base. Som de Vilanova del Camí”, convida a conèixer les arrels de Club Esportiu Anoia i la seva trajectòria i pertinença al municipi. Serà el missatge central de la campanya comunicativa que els acompanyarà al llarg d’aquest any esportiu.

CE Anoia Presentació 18-19 cartell

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by