El CH Vilanova entra amb pas ferm a la segona fase després de guanyar a La Salle Montcada

27 Feb 2019
Handbol senior 24 feb 2019

Després de vèncer per 33 a 12 a La Salle Montcada el passat diumenge, i a falta de la darrera jornada de lliga, l’equip sènior del CH Vilanova ja té assegurat el pas a la 2a Fase, tot i la jornada de descans que li toca en la darrera jornada de calendari

Dels 37 equips participants a 1a catalana, només els 12 millors -els 3 primers classificats de cada grup- passaran a la segona fase i mantindran intactes les opcions d’ascens a Lliga.

Aquesta segona fase, que es sortejarà d’aquí a deu dies, es disputarà en dos grups de sis equips. De cada grup, només dos equips passaran al Top4 final, la definitiva fase d’ascens.

Així, doncs, l’equip vilanoví que ha resolt amb solvència contrastada i resultats abultats aquesta primera fase, ara se les haurà contra equips de major nivell. Tots ells hauran de posar una marxa més per aconseguir l’objectiu final.

Victòria del juvenil a Can Titó i ensopegada del cadet

L’equip juvenil, per la seva banda va vèncer amb claredat al Sant Feliu per 33-24 i va sumar dos punts importants per la moral de l’equip i per la classificació.

El cadet, en canvi, va ensopegar a casa, davant el Molins i va perdre per 26-21. L’equip no va estar regular, i a la meitat de la segona part, va deixar escapar el rival. La reacció final els aportà un parcial de 5-0, interessant, però insuficient per puntuar.

Victòria i empat infantil

Pel que fa a les infantils, destacar la victòria èpica de l’infantil A per 12-17 a casa del Sant Vicenç, en un partit molt lluitat. Un nou empat -ja en van 4 de seguits- de l’infantil B amb el resultat de 31 a 31, deixava en taules el partit de les noies de Quintero i Moyes davant la Cooperativa de Sant Boi.

Per la seva banda, l’aleví blanc va vèncer 12-4 en l’enfrontament més difícil de la temporada fent un partit molt seriós davant el Vilanova i la Geltrú, mentre que l’aleví blau no va tenir un bon dia i va perdre amb el Sant Andreu per 5 punts a 8.