El grup de passejades “A cent cap als cent” acomiada la temporada a Santpedor | FOTOS

17 Mai 2019
Passejades cloenda Manresa maig 2019 (9)

ÀLBUM FOTOGRÀFIC
Cliqueu sobre la imatge

Aquesta setmana el grup d’activitat esportiva de Vilanova del Camí fidel a les passejades “A cent cap als cent va anar fins a Manresa per participar a la cloenda de la temporada. Unes 45 persones integraven el grup vilanoví que es va desplaçar fins a Santpedor per gaudir d’una matinal d’activitat física, lúdica i de caire social, amb la qual acomiadaven el cicle de passejades de la Diputació de Barcelona 

Com cada any, la cloenda s’ha fet en dues jornades, dimecres i dijous, per tal de repartir els municipis i participants. Dimecres, el dia que hi va anar el grup vilanoví hi havia altres 35 municipis compartint activitats. En total més de 1.400 participants.

El programa va començar a Santpedor amb el repartiment per torns. Els vilanovins, amb gorres verdes, van fer una caminada de 6 km per la Sèquia direcció al parc de l’Agulla de Manresa. A continuació, els més experimentats amb els bastons de marxa nòrdica van fer un taller d’aquesta modalitat, mentre que la resta van fer una caminada.

Cap a la una del migdia, van alliberar tensions i passar una estona divertida, de la mà de Ofèlia Gusi amb una mica de moviment expressiu que els va acabar d’obrir gana per l’hora de dinar, com és habitual compartint carmanyoles.

La sobretaula va estar animada amb música i moviment de la mà d’Isidre Vallès i cap a les quatre de la tarda es va fer el lliurament de diplomes a tots els participants. Els regidors vilanovins Francisco Palacios i Sílvia Càceres van assistir al dinar i a l’acte d’entrega de diplomes que va recollir Roser Mato, en nom dels integrants del grup vilanoví.

Des d’Esports Vilanova valoren amb satisfacció aquest nou cicle de passejades que cada any permet a un bon grup de persones grans de Vilanova del Camí combinar esport i lleure, tot fent excursions i coneixent el territori.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by