Mor Daniel Martínez, un referent del món del ciclisme a Vilanova del Camí

17 Mai 2019
Daniel Martinez
Daniel Martínez

Vilanova del Camí ha acomiadat, aquest divendres, Daniel Martínez traspassat aquesta setmana a l’edat de 75 anys. President Honorífic de la Peña Ciclista de Vilanova del Camí, Daniel Martínez ha estat un referent en el món de l’esport al nostre municipi, sobretot per la seva dedicació a la Penya Ciclista de Vilanova del Camí de la qual va ser president 20 anys

Daniel Martínez va ser guardonat l’any 2006 amb la Medalla d’Argent al Mèrit Esportiu per la seva dedicació al ciclisme vilanoví. Com avui recordaven des d’Esports Vilanova del Camí, va ser l’encarregat des de 1994 de mantenir viva, amb la seva estreta col·laboració i implicació, l’emblemàtica cursa ciclista Mossèn Borràs que va arribar a celebrar més de 50 edicions.                                                                                                                    

Original de València, Martínez ha viscut durant més de 50 anys a Vilanova del Camí on es va casar i va formar una família. Ell i la seva dona Josefa van ser homenatjats l’any 2018 en la cerimònia de Noces d’Or que anualment l’Ajuntament de Vilanova del Camí dedica a les parelles que celebren els 50 anys de casats; una parella força coneguda també per la seva activitat comercial, ja que havien tingut supermercats a Igualada i Vilanova del Camí.

Aquest matí, amics, veïns i autoritats municipals li han donat l’últim adéu al tanatori d’Igualada i han acompanyat en el dol a la família.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by