El misteri tindrà nom propi en el programa Arkanum d’aquest 8M: ‘Brontë’

06 Mar 2019
Laura Vivancos 2018-v11
Laura Vivancos d’Arkanum

El misteri tindrà aquest divendres nom propi dins el programa Arkanum. Amb motiu del 8 de març, Laura Vivancos dedicarà el programa a les germanes Brönte: vida, obra i el component paranormal dels seus llibres. Arkanum s’emet cada divendres a Ràdio Nova, de 8 a 9 del vespre  per la freqüència del 107.7 fm i també online.

Les germanes Brontë es van fer valdre com a escriptores en una època en la que ser dona era un obstacle important en el món literari. Van començar a publicar els seus llibres amb pseudònims masculins i van destacar per la forta emotivitat, el misteri i el component paranormal de les seves històries. Als seus llibres es poden trobar fantasmes, profanació de tombes, cases encantades i missatges telepàtics.

Aquesta setmana Arkanum està dedicat a la seva vida i obra, enfocant-nos en experiències sobrenaturals que van viure personalment i com aquestes les van influir en el moment d’escriure els seus llibres.


Arkanum s’emet cada divendres a Ràdio Nova, de 8 a 9 del vespre  per la freqüència del 107.7 fm i també online


A l’abril, Vivancos té previst també, fer un mes literari i dedicar-lo a escriptors misteriosos i a analitzar obres literàries des del punt de vista més esotèric.

Arkanum s’emet cada divendres a Ràdio Nova. Porta tretze anys en antena dins la franja del Kol·lectiu Nocturn i de la mà de Laura Vivancos ens endinsa cada setmana, en el món del misteri i els enigmes. El podeu escoltar per la freqüència del 107.7 fm i també online. La reemissió del programa és els diumenges de 22 a 23 h.

arkanum-logo-v02

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by