El programa Positiva-Ment Ràdio recull, aquest mes de març, testimonis de lluita de les dones

06 Mar 2019

El programa Positiva-Ment Ràdio que s’emet el primer dijous de mes, arriba aquest 7 de març amb una proposta monogràfica sobre el Dia Internacional de la dona. L’equip del Club Social Aidar de l’associació Salut Mental Catalunya a l’Anoia dedica el programa a aquesta commemoració reivindicativa. L’emissió serà després de l’informatiu migdia Vilanova Informació i l’entrevista del dia

POSITIVAMENT RADIO MARC (6)

Dins la secció de cuina, en Robert Batalla ens acosta el testimoni d’un dels seus companys, en Patricio, que li ha prestat per aquest programa, una recepta de la seva mare, Montse Garcia, la presidenta de l’associació SMC Anoia. També li dedica unes paraules d’agraïment i reconeixement pel seu compromís i “per ser com és”

Aquesta vegada, dins el programa, l’entrevistada per Juan Carlos Gómez és Adela Morera, coordinadora del Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD Anoia-MICOD) que exposa el treball d’assessorament jurídic i psicològic que realitza el SIAD. També comparteix el seu testimoni sobre la lluita de les dones per la igualtat de drets i l’origen d’aquesta històrica commemoració.

POSITIVAMENT RADIO MARC (10)

L’emissió serà dijous 7 de març després de l’informatiu del migdia Vilanova Informació i l’entrevista del dia


Enric Chenoll torna a ser l’encarregat de presentar l’equip i l’associació que com ens recorda, ajuda i acompanya les persones amb problemes de salut mental i lluita contra l’estigma social.

L’associació té seu a la plaça Espanya, 8 d’Igualada. El telèfon de contacte és el 93 801 90 58.

El d’aquesta setmana és el segon programa del projecte Positiva-Ment Ràdio que va néixer sota la coordinació d’Anela Dergic Velic en el Club Social Aidar amb un grup de persones amb ganes d’explorar aquest mitjà de comunicació per passar una bona estona i contribuir a la sensibilització sobre el trastorn mental en la ciutadania i sobretot, normalitzar la participació de les persones que viuen amb alguna problemàtica de salut mental en la societat.

POSITIVAMENT RADIO MARC (32)

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by