El PSC de Vilanova del Camí commemorarà el Dia de la Dona amb una matinal lúdica i de reconeixements

06 Mar 2019
dia de la dona PSC Vilanova

El PSC de Vilanova del Camí celebra el proper diumenge 10 de març, les activitats amb les que cada any els socialistes se sumen a la commemoració del Dia de la Dona. Com és habitual, la Plaça del Mercat acollirà parades de productes artesans entre les 10 del matí i les 2 del migdia

A les 12 del migdia es farà una actuació del grup de ball de Sweet India i, a les 12:30, serà el torn del grup de sevillanes d’Artístic.

Acte seguit es farà l’acte de reconeixement a una dona del municipi, que el públic coneixerà el mateix diumenge i a la que es lliurarà una placa commemorativa i un ram de flors. Un pica pica per als assistents tancarà la jornada de la dona del PSC vilanoví.

L’alcaldessa vilanovina, Noemí Trucharte, explica que reconèixer per aquestes dates a una dona del municipi els “fa especial il·lusió, perquè cada any permet fer visible a dones que lluiten i s’esforcen, malgrat les dificultats, per fer un món millor”.

festa dona psc (1)-v22
Acte de reconeixement any 2018

Divendres, repartiment de llaços liles al mercat

Les socialistes vilanovines celebraran el divendres 8 de març amb una parada al mercat ambulant del municipi, a la Plaça del Mercat, on repartiran llaços liles a tothom qui vulgui sumar-se a la jornada.


Àrea informativa partits polítics de Vilanova del Camí