El Vilanova del Camí Bàsquet Club Endavant s’estrena amb el primer torneig 3×3 al carrer

15 Jun 2018

En un nou pas pel creixement del Vilanova del Camí Bàsquet Club Endavant, l’entitat ha decidit organitzar el primer torneig 3×3 de bàsquet al carrer. Ho farà juntament amb el Consell Esportiu de l’Anoia i amb la col·laboració d’Esports el pròxim 7 de juliol. Durant tot el dissabte la plaça del mercat s’omplirà d’esportistes i voluntaris, “i esperem que també de molts espectadors”, animen des del club.


Inscripcions google icons

El torneig està obert a totes les categories, i ja es poden inscriure els interessats entrant a la pàgina web del Consell Esportiu de l’Anoia a l’enllaç:
http://inscripcions.esportanoia.cat/inscripcio-3×3-vilanova/


 

Des del club assenyalen que si hi ha algun esportista que vol participar i no té equip, ells els ajuden a trobar-lo. Per qualsevol dubte poden posar-se en contacte a la direcció de correu electrònic 3x3endavant@gmail.com o al telèfon 659010742.

Des del club agraeixen el suport als patrocinadors que han fet possible tirar endavant aquest esdeveniment. “En primer lloc, a SEGUROS BILBAO Vilanova del Camí Grup Assegurador S.L. com a patrocinador principal del 3×3, a Opticalia i Punto Blanco, que aportaran magnífics regals (ulleres de sol i mitjons) per als participants”.

Així mateix,  als patrocinadors de pista, Rostissería Sandra Vidal, Sant Hilari Centre Odontològic, Pneumàtics Vilanova, Mac Mobles Baldomero, Aigua de Rigat, García García i Totem. I per últim, a la resta de patrocinadors, English Corner, Perruqueria Jenifer Barco, Panela i Coco Pastissería, Mobles Joan i Mari, Comercial 5, Ca la Nuri, Abok2, Bar Restaurant Nou, Motos JJ, Cristallería Carlos, SuperMas, Marisa Esteticienne, Un 9 Forn, Ferretería Montserrat, Cristalleria María, Peixos i Marisc Aurora, +KLlibres i Flash Fotògrafs.

“Aprofitem per invitar a tothom a participar d’aquesta festa del bàsquet, que esperem que sigui la primera de moltes”, desitgen des del club.

3X3 Basquet Endavant jun18 cartell-v11


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by