Els Cabrons de Vilanova comparteixen la seva passió pel foc amb els nens i nenes d’El Cireret |FOTOS|

16 Mai 2018

Els cabrons visiten El Cireret (1)-720album-fotografic-faldo-borde


El grup de diables Els Cabrons de Vilanova van fer una visita dijous passat al Centre Obert i Espai de Joc El Cireret per tal de convidar als infants de Vilanova a participar de la festa del 10è aniversari que tindrà lloc aquest dissabte 19 de maig


Els diables van aprofitar per explicar als infants qui són i què fan Els Cabrons de Vilanova del Camí i van explicar a la quitxalla la tradició del foc i que la de Vilanova és una de les poques colles de diables que quan surten porten màscares que fan ells mateixos. La quitxalla va poder provar-se les màscares i les casaques que utilitzen en els correfocs i sentir-se us veritables diables de la colla.

Els membres dels Cabrons van explicar als nens i nenes què han de fer si volen participar dels correfocs amb responsabilitat, per passar-ho bé i no cremar-se.


Els Cabrons celebren aquest dissabte el desè aniversari de l’entitat amb un extens programa d’actes


El Cabrons de Vilanova del Camí celebraran el desè aniversari de l’entitat amb un seguit d’activitats que han preparat per aquest dissabte 19 de maig. Una exposició sobre 10 anys de Cabrons amb les col·laboracions de les escoles Pompeu Fabra, Joan Maragall i Marta Mata encetarà el programa d’actes que també comptarà amb l’actuació de MiniXamba i diferents tallers infantils a càrrec d’Els Petits Cabrons i Nins.

Cap a migdia hi haurà Jocs Burrus i Vermutada i a la tarda cercavila infantil amb diferents colles convidades que acabarà amb una Tabalada i actuacions estàtiques de cada una de les colles, a la plaça del Mercat.

A les 10 del vespre tindrà lloc l’espectacle del IV Dia del Cabró i una carretillada a càrrec dels Cabrons de Vilanova i els Cabrons i Bruixes de Centelles. A partir de les 11, es farà un fi de festa amb una sessió de Dj.