Endinsa’t reivindica el dret al lleure dels infants i promou el dret a la diferència i la diversitat | ÀUDIO i FOTOS

03 Des 2018

La campanya Dret al Lleure promoguda per Fundesplai i la Federació Catalana de l’Esplai va arribar dissabte 24 de novembre a Vilanova del Camí de la mà d’Endinsa’t. Aquest any amb el lema “Igualtat de gènere i violència zero” Endinsa’t va convidar la quitxalla a jugar al passeig de la Indústria on també van pintar dos bancs amb la bandera irisada

dret al lleure v02

album-fotografic-faldo-borde

Sara Luengo, responsable d’Endinsat ha valorat molt positivament la matinal durant la qual van participar una trentena de famílies. Petits i grans van aplegar-se al passeig de la Indústria on Endinsa’t havia preparat diferents activitats lúdiques per treballar la diversitat. La quitxalla va fer braçalets i van participar en un joc on s’havien d’intercanviar els rols, mentre que els pares i mares participaven pintant dos bancs del passeig.
L’eix principal de la jornada era reivindicar el dret dels infants al joc però en el marc d’aquesta campanya els esplais van desenvolupar una proposta anomenada #encoratjatxladiversitat per tal de promoure el dret a la diferència i a la diversitat de gènere, afectiva i sexual.