Felicitacions i condecoracions de la Festa del patró per reconèixer l’acció i el servei policial

10 Gen 2019
Festa Policia Local 2018 (83)
Imatge d’arxiu. Any 2018

Per segon any consecutiu i amb motiu de la celebració de Sant Hilari, l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha preparat la Festa del patró de la Policia Local. Agents vilanovins, així com altres de la resta de cossos policials nacionals i estatals seran reconeguts en un acte institucional, demà divendres, a partir de les sis de la tarda, a Can Papasseit

La festa la promou la regidoria de Governació per segona vegada per posar de relleu la tasca que fan els cossos policials i les intervencions més destacades.

És prevista l’assistència d’una cinquantena de representants de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil, així com també de Bombers, del SEM, Protecció Civil i Agents Rurals.

Com a novetat aquest any es lliuraran les primeres medalles: una de bronze al mèrit policial, dues més de bronze per complir més de 15 anys de servei al cos vilanoví, i dues medalles d’or a la veterania de dos agents amb més de 25 anys de servei.

També es lliuraran diferents felicitacions, algunes nominatives i per accions individuals, i altres col·lectives als diferents cossos, per serveis determinats. En alguns casos també seran felicitats civils, per la seva contribució a l’acció policial, sobretot en casos de seguretat ciutadana.

L’acte començarà sobre les sis de la tarda, amb la salutació i benvinguda, a càrrec de l’inspector en cap de la Policia Local de Vilanova, Marc Peña, la regidora de Governació, Imma González, i l’alcaldessa vilanovina, Noemí Trucharte. A continuació, es farà el lliurament de les condecoracions i felicitacions.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by