Imma González: “La Transcastanyada és una mutació entre la castanyada i Halloween” | ÀUDIO

29 Oct 2018

Vilanova es prepara per viure, aquest dimecres la primera Transcastanyada, una transformació equilibrada, entre la castanyada i Halloween, segons explica la regidora de Cultura, Imma González. La festa compta amb la col·laboració de la Casa de Andalucía de l’Anoia que es farà càrrec del servei de bar i moltaXamba Camp del Rei que amenitzarà la cercavila i formarà part del Jurat del concurs de disfresses monstruoses i del concurs de karaoke

La regidoria de Cultura, Imma González, ha definit la transcastanyada com una mutació entre la tradicional Castanyada i la festa de Halloween, cada vegada més estesa. A Vilanova del Camí, explica González, cada dia hi ha més quitxalla que vol disfressar-se per halloween i a passar per les cases seguint el joc del “truc o tracte”. En aquesta festa hem volgut combinar-ho i oferir als infants i les famílies una nova manera de gaudir-ne.

Les activitats de la Transcastanyada començaran a les 7 de la tarda a la plaça del Mercat amb la cercavila mostruosa. Aquelles persones que vulguin participar al concurs de disfresses podran inscriure’s a partir de les 18:30 h a la parada que es muntarà a la mateixa plaça. La cercavila sortirà de la plaça del Mercat amenitzada per moltaXamba i acabarà a Can Papasseit on es farà el concurs.

Mentre el jurat, format per membres de la Casa d’Andalucia, moltaXamba, la Comissió de Festes i Cultura, fa les deliberacions, es podrà gaudir d’un espectacle familiar de màgia. I tot seguit es lliuraran quatre premis: a la disfressa més monstruosa, a la millor elaboració amb productes reciclats, a la millor disfressa tradicional i a la millor comparsa. Els premis seran en forma de val de productes per bescanviar als establiments locals.

Els actes de la Transcastanyada es reprendran al vespre, a partir de les 22:00h, amb un concurs de karaoke, una iniciativa, explica González que l’any passat va funcionar molt bé. La millor actuació de la nit tindrà premi, un pernil.

Després del concurs de karaoke, es farà ball, un espai en el que segur que tampoc hi faltaran les sevillanes. La regidora de Cultura, Imma González ha animat a tothom a participar de la festa.


La Casa de Andalucía Anoia i moltaXamba Camp del Rei col·laboren en la Transcastanyada


La Casa de Andalucia de l’Anoia es farà càrrec de la gestió de la barra de la Transcastanyada on a partir de les 7 de la tarda hi podrem trobar les típiques castanyes calentes, el moscatell però també altres begudes i entrepans. Aquest any, explica la presidenta del la Casa de Andalucía, Julia Moreno, l’entitat no celebrarà la castanyada al local social com és tradició, sinó que ho faran a Can Papasseit on esperen comptar amb la participació dels socis i simpatitzants de l’entitat. El servei de bar estarà obert mentre hi hagi activitat al centre polivalent. Júlia Moreno ha agraït al invitació a la regidora de Cultura.

Les persones que vulguin sopar a Can Papasseit poden fer ús del servei de bar o també pot portar-ho de casa. Des de Cultura s’habilitarà un espai amb taules i cadires.

Transcastanyada 2018

 


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by