La celebració de la castanyada es farà sota teulada per garantir el gaudi de petits i grans  

31 Oct 2018

Castanyada-cartells-2018-FONS

La celebració de la castanyada s’adaptarà a la pluja, aquesta tarda, sense deixar de convocar en diferents espais a la població vilanovina per gaudir de les activitats lúdiques. Tant des de Vilanova Comerç i l’Associació de Comerciants del Mercat, com des de la regidoria de Cultura, han posat bona cara al mal temps, i en cas de pluja els actes es faran en espais tancats o protegits

 

El programa de la castanyada que han preparat des de Vilanova Comerç i el Mercat de Sant Hilari amb el suport de Promoció Econòmica i la Diputació de Barcelona, s’encetarà tal i com estava previst amb diferents actes adreçats a la quitxalla que es faran sota la porxada de l’equipament del mercat.

Durant tot el dia els comerciants obsequien els nens i nenes que entren disfressats al mercat. A més s’ha tornat a organitzar el concurs de carabasses decorades i l’organització lliurarà un premi per al guanyador que consistirà en un lot de productes del Mercat valorat en 30 €.

També s’estan canviant per castanyes, les butlletes que Vilanova Comerç ha repartit aquesta setmana entre la clientela.

Pel que fa a “La Transcastanyada” organitzada per la regidoria de Cultura els actes es faran a Can Papasseit per tal d’evitar les possibles molèsties de la pluja. Així, en comptes de fer cercavila, tothom qui vulgui participar al concurs de disfresses monstruoses es donarà cita a Can Papasseit, a partir de les 18:30 h per fer les inscripcions i mitja hora més tard, es farà la desfilada dins la sala.

La festa comptarà amb la complicitat i suport de la Casa de Andalucía de l’Anoia que s’encarregarà del servei de bar i moltaXamba Camp del Rei, que amenitzarà l’acte i formarà part del Jurat.

A partir de les 19:30 h començarà un espectacle de màgia i tot seguit es farà el lliurament de premis: a la disfressa més monstruosa, a la millor disfressa de grup, a la millor disfressa feta amb materials reciclats i a la millor disfressa tradicional.

A partir de les 22 h, la festa continuarà amb un concurs de karaoke que premiarà amb un pernil la millor actuació de la nit.

D’altra banda, la Unión Cultural Extremeña Anoia celebrarà la castanyada, amb els seus socis i simpatitzants, a la seu social, a partir de les set de la tarda. I el casal de la Gent Gran dedicarà el ball, dissabte, amb el “Duet Pentagrama” a aquesta celebració. Serà a les sis de la tarda. A l’entrada del ball es donarà una bossa de panellets per cada un dels assistents.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by