La festa del Barri de la Pau i la Lluna deixa bones sensacions i agraïments

11 Jul 2018
Barri la Pau i la Lluna escuma foto AA VV-720

Foto Asociación de vecinos del barrio de la Pau i la Lluna


La gresca i l’ambient lúdic van marcar la celebració de les festes del barri de l’Associació de Veïns del Barri de la Pau i la Lluna, el passat cap de setmana. El veïnat va gaudir de la majoria dels actes al carrer i des de l’associació han fet una valoració molt positiva de la participació


La festa va començar divendres amb la dansa de la Mariona i el Pau, els gegants del barri, com a protagonistes. No van poder fer el ball amb la música de percussió de MoltaXamba, “però van estar igualment animats” explica Lola Puga, la presidenta de l’associació qui ja havia disculpat al grup del Camp del Rei amb qui esperen poder comptar en una altra ocasió. Tot seguit, el sopar a la fresca i el ball amb l’orquestra Duet Parfills, van aplegar una bona colla de veïns a la pista de l’escola Pompeu Fabra.

L’endemà dissabte, tal i com anunciava el programa, la matinal va estar marcada pel correaigua i la festa de l’escuma, actes refrescants en un dia de força calor que va agrair l’hora del vermut popular, força concorregut.

A la tarda, els jocs infantils i un partit de futbol van entretenir petits i grans, i cap al vespre, va ser el grup Los Signos l’encarregat de fer gaudir d’una bona vetllada musical als veïns, amb la complicitat de la coneixença i l’amistat.

La presidenta de l’Associació de Veïns del Barri de la Pau i la Lluna, Lola Puga, ha fet públic en nom de la Junta, l’agraïment a totes les persones que amb la seva col·laboració i implicació van fer possible portar a terme, un any més, les festes del barri i els anima perquè continuïn vinculats a l’entitat. Aquesta setmana han fet una crida a tothom per compartir les fotos de la celebració, al Facebook de l’associació.

L’únic imprevist va estar marcats per l’absència d’alguns dels firaires que havien confirmat assistència i que per motius familiars van fallar a última hora. Tot i així hi va haver també, bon ambient a la fira.

L’entitat té previst fer una assemblea extraordinària la setmana entrant per fer valoració de la festa, i segons explica Lola Puga, passat vacances, faran una assemblea oberta amb tot el veïnat per incorporar nous membres a la Junta.