La piscina de Can Titó acollirà la jornada del Mulla’t a l’Anoia per l’esclerosi múltiple, diumenge

09 Jul 2019
poster mullat 2019

Diumenge tindrà lloc en un total de 9 piscines de l’Anoia, una d’elles la de Can Titó a Vilanova del Camí, una nova jornada del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. Aquesta és la 26à edició del Mulla’t i més de 600 piscines de tota Catalunya tornaran a acollir aquesta ativitat solidària. L’Associació d’esclerosi Múltiple de l’Anoia (AEMA) ha treballat de valent perquè sigui una jornada ben reixida i molta gent s’apunti a aquesta iniciativa


AEMA – Associació Esclerosi Múltiple de l’Anoia

Àrea informativa dedicada


Les piscines d’Igualada (Molí Nou i Infinit), Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Capellades i La Llacuna participaran a la jornada. 9 piscines en total on, per iniciativa de la FEM, i gràcies als ajuntaments i a tots els voluntaris, es durà a terme per 26a vegada aquesta activitat.

La jornada començarà a partir de les 10 del matí. Hi haurà diferents activitats aquàtiques per passar-ho bé, mentre arribi l’hora del gran salt conjunt a l’aigua que es farà a les 12 del migdia.

A banda de nedar per l’esclerosi múltiple o saltar plegats a la piscina per visibilitzar la campanya, també es podrà col·laborar amb la Fundació per l’Esclerosi Múltiple, com en cada edició,  amb la compra d’alguns articles.

Aquest any el Mulla’t representa l’AEMA amb una imatge fresca de l’il·lustrador Ignasi Blanc en què hi predominen els blaus i roses. Els flamencs i els nedadors són els protagonistes del cartell d’aquest any i també ho seran dels articles que es vendran durant la jornada per captar fons per l’esclerosi múltiple.

El Mulla’t és una acció de sensibilització envers la malaltia perquè com assenyalen des de l’associació que l’única manera de conscienciar la societat respecte a l’esclerosi múltiple serveix per donar conèixer aquesta malaltia, moltes vegades invisible. Des de l’AEMA han agraït la col·laboració dels ajuntaments, voluntaris, participants, i a tothom qui fa possible aquest nou Mulla’t.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by