L’ADC programa una xerrada per analitzar les etiquetes nutricionals dels aliments que poden afectar la glicèmia

29 Mai 2019
COM INTERPRETAR LES ETIQUETES 2019

La delegació de l’Anoia de l’Associació de Diabetis de Catalunya ha programat per aquest divendres una nova xerrada per parlar de com s’han d’interpretar les etiquetes nutricionals. Començarà a les 19 h, a l’Espai Cívic Centre d’Igualada i anirà a càrrec d’Esther Maldonado i pararà especial atenció en la composició dels productes que podem comprar i com poden afectar la glicèmia

A partir de les etiquetes nutricionals, Maldonado, analitzarà aquells aliments que poden afectar la nostra glicèmia. Amb l’objectiu de fer la sessió més dinàmica i participativa, l’ADC Anoia recomana als assistents portar etiquetes nutricionals.

L’objectiu d’aquesta xerrada, expliquen des de l’ADC Anoia, és aprendre més sobre l’alimentació en la diabetis i sobretot, ensenyar a llegir les etiquetes que tenim al mercat.

La xerrada és oberta i gratuïta però cal confirmar l’assistència a adcanoia@adc.cat.

L’ADC Anoia demana la col·laboració ciutadana per recollir robes per a la confecció dels diabet-rolls i contribuir a la investigació de la diabetis infantil

I encara parlant de diabetes, l’ADC torna a fer una crida a la ciutadania perquè col·laborin en la confecció dels diabet-roll, els embolcalls solidaris que contribueixen a la investigació de la diabetis infantil.

Després de la bona rebuda dels diabet-rolls que es va portar a terme ara fa uns mesos, l’ADC Anoia llança nou repte. Volen fer una recol·lecta de roba per a la confecció de nous diabet-rolls. Pot ser llisa, estampada, de colors… Si voleu col·laborar cal que us poseu en contacte a través del correu diabetroll@gmail.com i l’entitat us la vindrà a recollir.

També la podeu portar el diumenge dia 9 de juny a la fira Arrels al pla d’Òdena. També podeu col·laborar adquirint els diabet-rolls a les següents botigues col·laboradores: La Lloca, 3 unces, Salut Dental i Nins. Des de l’ADC anuncien que estan treballant per tenir presència properament en altres punts de la ciutat.