Promoció Econòmica programa un nou curs sobre el funcionament i l’ús del certificat digital i la signatura electrònica

29 Mai 2019
Cartell curs certificació digital i signatura electrònica

Promoció Econòmica Vilanova ha anunciat pel dia 17 de juny un nou curs gratuït per a persones emprenedores, professionals, autònomes i empresàries. Podran aprendre el funcionament i l’ús del certificat digital, la signatura i la facturació electrònica en l’entorn empresarial


Promoció Econòmica Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


És una formació de 4 hores que s’impartirà el dia 17 de juny, de 10 del matí a 2 de la tarda, a l’Aula TIC del Centre d’Innovació Anoia de Vilanova del Camí. Comprendrà conceptes bàsics sobre els avantatges d’utilitzar aquests recursos digitals en el món empresarial. La impartirà Núria Gil d’Akuaba, SL.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al Centre d’Innovació Anoia, al carrer dels Impressors, 12 o bé al telèfon 93 805 44 11 (extensió 5) o al correu electrònic peconomica@vilanovadelcami.cat.
Una altra opció d’inscripció, per a qualsevol de les propostes formatives, és de manera telemàtica a www.vilanovaenlinia.cat.

És un curs subvencionat per la Diputació de Barcelona i que compta amb el suport de Catalunya Emprèn i del Fons Social Europeu.