L’alumnat del Pla de les Moreres versionen Grease el mític musical de John Travolta i Olivia Newton-John

29 Mai 2019
Poster Grease INS Pla de les Moreres

L’alumnat de 1r, 2n i 3r d’ESO que cursen l’optativa de música seran els protagonistes de Grease, un musical que fa mesos que preparen amb il·lusió i que representaran en diferents funcions repartides entre aquest divendres 31 de maig i el dilluns 3 de juny

Aquest divendres 31 de maig, al matí, faran dues representacions, una per a l’alumnat de l’Institut Pla de les Moreres i l’altra per a l’alumnat de sisè de les tres escoles vilanovines: Joan Maragall, Pompeu Fabra i Marta Mata.

A la tarda, a dos quarts de vuit del vespre, l’alumnat oferirà una representació per a les famílies i el públic en general, amb entrada lliure. Així mateix, el pròxim dilluns 3 de juny, al vespre, tornaran a pujar el teló per oferir novament el musical al públic general i a les famílies. L’espectacle començarà a la mateixa hora.

La pel·lícula Grease, de l’any 1978, va ser tot un èxit i va consolidar la carrera de John Travolta i Olivia Newton-John així com d’altres actors secundaris com Lorenzo Lamas.

Explica la història d’amor del rebel Danny Zuko, interpretat per John Travolta, amb la innocent Sandy Olsson, que interpretava Olivia Newton-John. Tots dos coincideixen durant l’estiu i a l’acomiadar-se cap dels dos pensa que es tornaran a trobar. Però quan la Sandy es matricula a l’Institut, es retroba, per sorpresa amb el seu amor d’estiu.

Si voleu rememorar la història d’aquest icona del cinema musical i descobrir la versió de l’alumnat Pla de les Moreres, recordeu que teniu dues opcions, o bé aquest divendres 31 de maig o bé dilluns, 3 de juny a les 19.30 h, a Can Papasseit.