L’Ajuntament de Vilanova del Camí convocarà dues assemblees veïnals per explicar el Pla de Millora Urbana PMUr3

06 Feb 2019
PMUr3 1

L’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, ha comunicat a Ràdio Nova la intenció de convocar aquest mateix mes de febrer dues assemblees veïnals per explicar en detall el Projecte de Millora Urbana PMUr3, al barri Bonavista

La urbanització d’aquest sector va ser objecte de debat al Ple de novembre però la manca de consens entre els grups municipals va obligar a deixar el punt sobre la taula. Des d’aleshores s’han convocat diferents reunions informatives obertes als grups municipals per intentar arribar a un acord abans del ple de març, on el punt es tornarà a posar a debat.

Prèviament, diu l’alcaldessa, “volem explicar el projecte a la ciutadania per tal que puguin conèixer de primera mà de què estem parlant i què significa per Vilanova del Camí que es pugui desenvolupar o no el sector. Crec que el projecte és de vital importància per al municipi, per a la creació d’ocupació i per a la dinamització comercial d’una zona que ara mateix ocupen camps de conreu” explica Trucharte.

L’àmbit d’actuació del sector comprèn els terrenys delimitats per la carretera C244, el límit del terme municipal d’Òdena, el carrer Verge de Montserrat i la prolongació del carrer Roger de Flor, a l’entrada del municipi. Es tracta d’un sector de sòl urbà no consolidable que conforma l’entrada principal al municipi i que delimita també amb el turó Puig d’Andela.

“El Pla de Millora Urbana, explica Noemí Trucharte, té com a objectiu proposar l’ordenació de les parcel·les i l’edificació del sector d’acord amb la normativa vigent i tenint en compte les expectatives del planejament urbanístic municipal i la situació actual de desenvolupament i implantació d’activitats al territori”.

L’actuació que es proposa, assegura Noemí Trucharte, “millorarà les condicions actuals de degradació de l’àmbit i l’entorn urbà on es troba i proporcionarà al sector nous serveis, connectivitat i espais verds…, que s’afegiran a la trama urbana”.

PMUr3 5

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by