Més de 19.000 alumnes de l’Anoia participen al programa Anem al Teatre

23 Gen 2019

Després de les vacances de Nadal es reprenen les sortides dels estudiants als teatres municipals que acullen les funcions del programa Anem al Teatre de la Diputació de Barcelona

Durant el curs 2017-2018, un total de 19.091 alumnes de l’Anoia van participar en aquest programa.

Fins al mes de maig el programa Anem al Teatre oferirà funcions de teatre, música, dansa i circ a alumnes d’educació infantil, primària i secundària de la demarcació de Barcelona. Al programa Anem al Teatre hi ha un total de 155 municipis adherits i més de 90 mil escolars gaudeixen d’aquest programa al llarg de tot el curs.

L’objectiu de la iniciativa és contribuir a educar la sensibilitat artística dels infants i joves i reforçar les polítiques educatives i culturals dels ajuntaments.

A Vilanova del Camí, els escolars gaudiran encara aquest trimestre de diferents funcions teatrals. El dia 7 de febrer la quitxalla d’educació infantil podrà gaudir de l’espectacle de dansa i circ Volen, volen… de la Cia. Mariantònia Oliver, a Can Papasseit. LLenguatge sense paraules, basat en la manipulació d’objectes i el moviment. Un joc coreogràfic que busca estimular les emocions dels infants i potenciar-ne la creativitat. La funció es repetirà el dia 10 de maig.

Volen, volen de la companyia Mariantònia Oliver

L’alumnat de cicle mitjà també està cridat al teatre, a Can Papasseit, el dia 12 de febrer per veure La nena dels pardals del grup Teatre al detall + La Tresca i la Verdesca Un espectacle emocionant sobre els petits herois quotidians. Quan el Gran Timoner ordena exterminar els pardals del país perquè es mengen el gra. Una nena, la Ming Li, decideix portar-li la contrària i seguir les directrius del seu cor.

I els de cicle inicial aniran el 20 de febrer també a Can Papasseit a gaudir de l’obra El col·leccionista de pors, de L’Estenedor Teatre Les pors del petit Dani Vidal i com el seu pare l’ajuda a vèncer-les En Dani Vidal, ja de ben petit, va començar a col·leccionar pors (la dels sorolls, de les bruixes, dels monstres peluts…) i a guardar-les en gàbies, pots i caixes. Amb en Dani recorrerem casa seva, plena d’uns sons i sorolls que, amb la música, formen la banda sonora de l’espectacle.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by