Més d’un centenar de persones participen en la festa solidària del Mulla’t a Vilanova del Camí | FOTOS

15 Jul 2019
mullat 2019 a Can Titó

ÀLBUM FOTOGRÀFIC
Cliqueu sobre la imatge

Aquest diumenge s’ha celebrat una nova edició del Mulla’t a la piscina de Can Titó de Vilanova del Camí. Una activitat de conscienciació i solidària organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Associació Esclerosi Múltiple de l’Anoia que enguany s’ha celebrat amb l’absència per malaltia de la seva presidenta, Dolors Canal


AEMA – Associació Esclerosi Múltiple de l’Anoia

Àrea informativa dedicada


Aquesta activitat que ha arribat a la seva 26è edició s’ha realitzat en prop de 650 piscines de Catalunya amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta malaltia i recollir diners per a col·laborar en la seva investigació.  Unes 100.000 persones s’han mullat aquest diumenge en un gest simbòlic per donar visibilitat a la realitat d’aquesta malaltia que afecta 11.000 persones a Catalunya.

A Vilanova van participar unes 125 persones al “salt solidari” que es va fer a les dotze del migdia, de manera sincronitzada, a totes les piscines participants.

Segons informa l’AEMA, també es va vendre molt material dissenyat per Ignasi Blanc per a la ocasió: samarretes, tovalloles, bosses i unes 25 persones van nedar 7.125 metres solidaris en un carril habilitat.

D’altra banda les monitores d’Endinsa’t van preparar unes activitats aquàtiques i tallers de manualitats per a tots els nens i nenes. I des de Jocnet es va oferir una sessió d’aquagym a càrrec d’Elena Carrasco que va ser força participada.

Des de l’Associació Esclerosi Múltiple de l’Anoia es vol agrair l’assistència i col·laboració de totes les persones que han participat en l’activitat, també als voluntaris que l’han preparat i a les monitores d’Endinsa’t. L’AEMA també ha agraït la implicació de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, en especial a l’àrea d’Esports i els seus treballadors, per la cessió de l’espai, els materials, i l’aportació de 2 € per cada entrada venuda aquest diumenge.

Des de l’entitat desitgen una ràpida recuperació de la presidenta de l’AEMA Dolors Canal.