Satisfacció i agraïment per la bona acollida de la romeria comarcal de la Virgen del Rocío

03 Jul 2019
ROMERIA CASA ANDALUCIA 2019 (2)

Malgrat les altes temperatures del passat cap de setmana, els amics i socis del Centro Cultural Casa de Andalucía de l’Anoia no han fallat a la romeria comarcal. La casa regional, amb seu a Vilanova del Camí, ha viscut una inolvidable celebració i ha tornat a comptar amb la complicitat d’altres associacions que els han acompanyat en aquesta festa


Casa d’Andalusia de l’Anoia

Àrea informativa dedicada


La presidenta de l’entitat, Julia Moreno, destacava a Ràdio Nova que la romeria s’ha celebrat sense incidents, malgrat els contratemps.

Però sobretot valorava positivament la participació que ha superat les expectatives de l’entitat, en especial a l’hora del dinar de germanor que finalment va aplegar més de 150 persones. Planava la incertesa amb motiu de l’onada de calor, perquè com assenyala Moreno no recorden cap celebració en unes condicions tant caloroses com les viscudes el passat cap de setmana.   

La presidenta de la casa andalusa anoienca ha fet un agraïment especial als socis que van col·laborar amb els membres de la Junta perquè tot sortís bé al llarg del cap de setmana. Afirma que han mostrat la mateixa voluntat i compromís.

El programa d’actes es va desplegar pràcticament tal i com estava previst, a excepció d’alguna alteració en l’horari de sortida de la processó, dissabte a la tarda, per esquivar les hores de calor més intensa. Les actuacions amb els grups convidats, el sant rosari, la missa amb l’ofrena floral, el dinar de germanor… tot plegat es va desenvolupar de manera reeixida, malgrat la calor.

Fins i tot la xurreria mòbil que es va instal·lar al parc fluvial, novetat aquest any, va tenir força èxit.

La verge, però, no va poder vestir la capa nova que amb “tota la il·lusió” havia brodat la familia Carpio Estrella i que ara per ara no s’ha trobat.

ROMERIA CASA ANDALUCIA 2019 (5)


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by