Un programa ocupacional ajudarà a millorar la qualitat de vida de les persones grans del casc antic i el Camp del Rei

14 Feb 2019
Serveis Personals entrada-v11

El servei d’atenció al domicili s’inclou al programa Treball als Barris, de la Llei de Barris, amb l’objectiu de mantenir i millorar la qualitat de vida de les persones grans i les seves famílies en els seus domicilis

Aquest servei s’adreça a les persones grans amb pocs recursos econòmics i que es troben en una situació de vulnerabilitat i de desatenció, també a persones amb diversitat funcional, amb problemes crònics de salut i persones amb dependència i sobrecàrrega familiar.

El servei, explica la regidora de Serveis Personals, Sílvia Cáceres,  està concebut per ajudar a aquelles persones que més ho necessiten i que viuen en el casc antic i el Camp del Rei, que són les dues zones compreses a la Llei de Barris”.

Gràcies a aquest programa, l’Ajuntament ha pogut contractar una treballadora familiar i una auxiliar de la llar que prestaran aquest servei des del proper dilluns 18 de febrer fins a finals de juliol. Les tasques que poden desenvolupar estan relacionades amb l’atenció a les persones: aixecar-los del llit, realitzar la higiene personal, organització de la llar, acompanyaments, preparació dels àpats… I també tasques d’atenció a la llar per mantenir l’ordre, la neteja i el manteniment dels domicilis.

Sílvia Cáceres ha posat de relleu aquest servei “tant important i necessari perquè s’adreça al col·lectiu de persones més vulnerables i alhora tan poc visible, perquè pertany a l’esfera més íntima de les persones i no pas a l’esfera pública,” assegura la regidora.

En cas d’estar interessats en rebre aquest servei i de complir amb la condició de residir al casc antic o el Camp del Rei podeu posar-vos en contacte amb Serveis Personals per tal que us ajudin a omplir el formulari. Les sol·licituds es poden fer fins el 28 de febrer.

La documentació que cal aportar és el DNI; el certificat de pensió de les persones que conformen la unitat familiar; el rebut del lloguer o hipoteca, en cas que n’hi hagi; l’informe mèdic, en cas que sigui necessari; el certificat de resolució del grau de discapacitat emès per la Generalitat en cas que tingui discapacitat reconeguda.

L’Àrea de Serveis Personals està al tercer pis de l’Edifici d’Entitats, a la plaça dels Horts, 1. També podeu contactar-hi per telèfon al 93 8054411 extensió 2.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by