Vilanova Comerç i el Mercat de Sant Hilari premien la solidaritat del veïnat en la recollida de joguines de Creu Roja

14 Gen 2019

La setmana passada es van lliurar els vals de compra gentilesa del Mercat de Sant Hilari i de Vilanova Comerç emmarcats en la campanya solidària de Creu Roja Anoia i la regidoria de Serveis Personals, “Cap nen sense joguina, la nit de Reis”

Un dels afortunats ha estat Jaime Salieto Molina, que ha estat el guanyador del sorteig que es va fer entre les persones que van portar joguines solidàries, premiat amb un val de compra de 30 € als comerços del Mercat Municipal de Sant Hilari.

Els altres dos premis, dos vals de compra als establiments associats de Vilanova Comerç valorats en 25 euros cadascun, han estat per a Mariano Tostado Palomo i per a ERC Vilanova del Camí. Els dos han estat premiats per participar en la publicació de fotografies amb l’etiqueta #joguinavilanovadelcami.

La campanya solidària va recollir més d’un centenar de joguines

Aquest any es van recollir dins la campanya anual de Creu Roja Anoia “Cap nen sense joguina, la nit de Reis”, un centenar llarg de joguines. La jornada es va portar a terme el passat diumenge 16 de desembre i va superar les expectatives de la regidora de Serveis Personals, Sílvia Cáceres. En aquest cas, l’activitat comptava amb la complicitat del regidor de Promoció Econòmica Francisco Palacios i de les dues entitats del comerç local: Vilanova Comerç i el Mercat de Sant Hilari que es van afegir a la campanya premiant la solidaritat del veïnat.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by